zondag 23 januari 2011

De eerste verjaardag

Vorig jaar deze tijd lag ik te genieten van onze pasgeboren zoon. De bevalling duurde lang, heel lang, 36 uur lang. Maar het resultaat mocht er zijn: een kerngezonde baby!

Gisteren werd zijn verjaardag uitgebreid gevierd met de familie. Ik hergebruikte de vlagjes die ik voor Sinterklaas naaide, maar maakte ook nog een extra vlaggenlijn met zijn naam.Ook een kroon mocht niet ontbreken! Ik maakte een eenvoudig model uit vilt, dat aanpasbaar is in de breedte. Niet dat dat veel uitmaakte, want we moesten ze al op de breedste stand zetten.


Dat hij zijn kroon niet lang op zijn hoofd zou zetten, had ik voorzien: de broche met de "1" erop verhuisde dus al snel van de kroon naar zijn slabbetje.

Smartietaart is bij ons een echte familietraditie bij verjaardagen, en dus maakte moemoeke een smartietaart in de vorm van een 1 (ideetje hier gezien), die ik dan versierde met hagelslag en m&m's.
Nu de laatste restanten van het feest van gisteren opgeruimd zijn, vraag ik mij af: waar is dat eerste jaar naartoe?

6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je jarige en aan de mama ook. Super die liefde voor zijn eerste verjaardag met naamvlag, kroon en taart.Hiep hiep hoera

  BeantwoordenVerwijderen
 2. proficiat wout en mama!!! hier wordt Kas volgende week ook al 1jaar! veel te vlug

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat!! Bij ons was het vandaag groot feest! Ik vraag me inderdaad ook af waar dat eerste jaar naartoe is gegaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd! Wat een leuke kroon.
  En het water loopt me in de mond bij het zien van die taart (helaas was de weegschaal vanochtend wat minder gunstig dus laat ik het bij kijken).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wens je nog een heel gelukkige verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen