zondag 24 augustus 2014

We tellen af


... want 1 september komt snel dichterbij. Dus maakte ik mezelf een cadeautje: een nieuwe pennenzak, want dat mag wel eens na 4 jaar.

Ik gebruikte de restjes van de bloementheo, want mijn zoon is dan wel geen fan van het stofje, ik alvast wel. En omdat ik toch bezig was, maakte ik nog een robotpennenzak voor de stiften van Wout. Opnieuw in een restje van een hemdje.


Ik gebruikte deze handleiding, maar de volgende keer ga ik voor deze, zodat het binnen nog mooier is afgewerkt. Tja, dat komt ervan als je teveel op je Pinterest-borden zet...

10 opmerkingen:

 1. Mooi gemaakt! Ik ben ook echt fan van het bloemenstofje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo kunnen jullie alvast vrolijk het nieuwe schooljaar in! Die ritsen vind ik super, zo'n ringetje om te trekken is vast véél makkelijker dan een gewone rits!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je zou bijna echt willen dat het 1 september is met zo'n leuke pennenzakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Ik vond ze op onze wekelijkse markt in Oudenaarde...

   Verwijderen
  2. in Gent op de markt bij Sint-Jacobs heb ik er ook al zo'n ritsen gekocht.

   Verwijderen
 5. mooi, weeral 'n schitterend resultaat

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh, heel mooi! We zijn net een weekje op vakantie in Kluisbergen. Ik ga zeker eens gaan kijken op de markt donderdag! Staat er een stoffenkraam?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er staan normaal 2 stoffenkramen. Maar die ritsen kocht ik bij het fourniturenkraam; vraag naar de ritsen van 30-35-40 cm met een lusje (is max. 2 euro voor een rits).
   Er is maar 1 fournituren kraam en het wordt uitgebaat door een ouder koppel (ze zoeken een opvolger). Ze staan relatief dicht bij het stadhuis, aan de kant van de Neerstraat. Je moet maar laten weten dat Mieke jullie gestuurd heeft ;-)

   Verwijderen