maandag 17 augustus 2015

Feesten en flocken

Afgelopen weekend was er eentje vol feesten.

Op zaterdagavond mochten we bij vrienden naar een feestje met als thema "Superhelden". Ik ging -met een hoogzwangere buik- als een vrije interpretatie van Mega Mindy (lees: roze kleedje + gele gilet + badge + masker). 

Mijn wederhelft ging als Batman. Een Batmancape en -masker kochten we via bol.com, en we combineerden dat met een effen zwarte t-shirt waarop ik het Batmanlogo flockte. 

Zo'n themafeestje is trouwens echt de max, want het levert hilarische taferelen op telkens iemand toekomt...
    

Op zondag gingen we met Wout naar zijn eerste festival: Feest in het Park in Oudenaarde. Dit jaar was reeds de 20ste editie, en traditioneel is het daar op zondag "familiedag". Met op het programma: de enige echte Kapitein Winokio.

Ik liep al een tijdje rond met het plan om de zomerpet van mijn overleden grootvader te recykleren tot kapiteinspet, een plan dat nu een concrete deadline kreeg. Opnieuw ging ik aan de slag met schaar, flockfolie en strijkijzer om het logo van de Kapitein op te pet te zetten.


Wout was in de wolken met de nieuwe aanvulling in zijn verkleedkoffer, en de pet werd zelfs gesigneerd door de Kapitein zelve! Een bijzondere herinnering aan een supernamiddag...

3 opmerkingen: