donderdag 5 maart 2015

Tentoverall

2 jaar geleden maakte ik een Carpenter-overall uit Homemade Mini Couture van Little Miss Y. In die twee jaar werd dat stuk enorm veel gedragen: bijna altijd wanneer Wout in de tuin ging "werken", deed hij zijn Bob-de-bouwer-pak aan.

Maar... de laatste maanden spande dat ding nogal rond zijn billen, tijd voor een nieuw exemplaar dus! Ik maakte meteen maat 8 jaar, want zo'n overall wordt hier altijd boven de standaardkleding gedragen.


Ik gebruikte hetzelfde stofje voor de mouwen en kraag als bij de vorige overall. De donkerblauwe stof is een deel van de tent die ik eerder gebruikte om dit vestje uit te maken. Van die tent blijft er nog altijd een aanzienlijk stuk over, ze zal dus zeker nog eens aan bod komen in een volgend recykleerproject. 

Er kruipen wel wat uurtjes in het maken van zo'n overall, maar al die details maken echt het verschil vind ik. Hopelijk gaat dit exemplaar ook minstens 2 jaar mee!

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk exemplaar! Vorig jaar maakte ik van deze een maat 4 voor mijn - toen- 2-jarige zoon http://dekawear.blogspot.com/2014/03/voor-de-kleine-werkman-for-little-worker.html De overal is hier ook erg favoriet en wordt altijd gedragen als de zoon buiten gaat spelen. En onlangs maakte ik er één als kraamcadeau (hopelijk staat ie komende week op m'n blog). Mijn zoon zit op schoot terwijl ik je blog lees. Zegt ie: hé das mijn overrrral! O, nee, die is groter. Die is van jou. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I certainly agree to some points that you have discussed on this post. I appreciate that you have shared some reliable tips on this review.

    BeantwoordenVerwijderen