zondag 26 juni 2016

Recyjongenskleren

Er werd hier redelijk wat gerecykleerd voor Wout de laatste tijd, alleen geraakten de recykleren niet tot op mijn blog.

Ik maakte een Billie uit een mannen-t-shirt, 


een zomerpyjama uit twee t-shirts,


... en nog een zomerpyjama uit een polo en en mannenhemd 
(mét behoud van de oorspronkelijke knoopjes). 

Als patroon voor de pyjamashirts gebruikte ik Billie en Gingerbread (uit Home Made Mini Couture), voor de broekjes het leggingpatroon uit Ottobre 6/2012.

Ik kreeg al van enkele mensen de vraag of er nog een vijfde editie van "Recykleren" komt, maar eerlijk gezegd weet ik het op dit moment nog niet. Het vraagt wel wat energie, en ik weet niet of er genoeg mensen zijn die een vijfde editie echt interessant zouden vinden. Wat denken jullie?


12 opmerkingen:

 1. Gave projecten, ik ben helemmaal van van recykleren en zou dus graag een vijfde editie zien komen! Mocht je hulp nodig hebben met de organisatie doe ik graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk!! Ik zou ook weer meer moeten gaan recycleren. De kast puilt uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik recykleerde onlangs een jeansbroek en dat smaakt naar meer (én er ligt nog een hele stapel die ik kan gebruiken)! Ik doe dus graag mee als er nog een editie komt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de recykleerweek altijd geweldig tof! Zelf grijp ik graag naar nieuw, maar die week inspireert mij toch om af en toe eens aan recyclage te doen. Maar ik begrijp dat het voor jou veel werk is, dus van mij mag dat helemaal jouw beslissing zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sluit me aan bij bovenstaande reacties! Ik doe ook graag mee, heb al twee mooie voorbeeldjes liggen, en laat me ook graag inspireren.

  Maar je kunt ook overwegen het stokje eens door te geven, het "hoofdgastvrouwschap" te laten rouleren, bijvoorbeeld...?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de recykleer week altijd heel leuk. Dus ook ik sluit me aan bij voorgaande. Mocht je hulp willen inroepen, wil ik ook wel meedoen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super. Ik waagde me er ook eens aan. Leuk om te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Very informative article it really helped me so much and the strategies are awesome.Thanks for sharing.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Thanks for your sharing! The information your share is very useful to me and many people are looking for them just like me!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. LIEFDE SPELLS DIE WERKEN
  Ik geef dit getuigenis aan partners die moeilijke tijden doormaken in hun relaties, want er is een middel om je trauma's te herstellen. Ik kon de pijn die mijn hart plaagt niet beheersen. Ik was gekwetst en in de war. Ik had dringend hulp nodig, deed wat onderzoek op internet en kwam een pagina tegen waar ik zag dat Dr. Egwali, een spellcaster, die helpt geliefden terug te winnen. Ik nam contact met hem op en hij deed speciale gebeden en spreuken voor mij. Tot mijn verbazing kwam mijn man een paar dagen later thuis. Dus we kwamen weer bij elkaar en er was veel liefde, vreugde en vrede in de familie. Bedankt lieve dokter

  Je kunt ook Dr. Egwali gebruiken, een krachtige spellcaster, neem contact op met +2348122948392 of zijn e-mail "Dregwalispellbinder@gmail.com" voor oplossingen.

  Hij helpt ook met:
  * Beheers je geliefde
  * Liefhebber terug
  * Loterijwinst
  * HIV-behandeling
  * Herpeskuur en zo veel

  BeantwoordenVerwijderen