maandag 22 februari 2010

Wouts uitzet, deel 1

Toen de stofjes voor 120 doopsuikerzakjes geknipt waren, had ik nog wat stof over. Daarmee begon ik aan Wouts babyuitzet, hier alvast deel 1:
- een badcape en 2 washandjes. De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat de badcape niet door mij gemaakt werd, aangezien ik er enkel de vis-applicatie opstikte. Maar ik heb nu een model dus de volgende keer maak ik hem volledig zelf. De washandjes zijn dan wel weer zelfgemaakt, uit restjes badstof. Ze werden versierd met een lintje en een randje bolletjesstof.- een slaapzakje voor in de wandelwagen. Die wandelwagen is nog zo'n erfstuk van de familie van mijn echtgenoot. Ik was meteen verliefd op die wandelwagen toen ik hem voor het eerst zag staan bij mijn schoonmama. Ik ben mijn schoonmoeder dan ook héél dankbaar dat ze enorm zorg gedragen heeft van de babyspullen van haar kinderen, zodat wij ze kunnen recycleren.
Het slaapzakje bestaat uit drie lagen: de buitenlaag is katoen met de ooievaar-applicatie van Wouts geboortekaartje, de tussenlaag is fleece (aangezien Wout een winterkindje is) en de binnenkant is badstof. Het geheel sluit met een rits aan de zijkant, en aan de bovenkant zitten twee knopjes, zodat de bovenkant kan omgeplooid worden tot een kapje.

Binnenkort volgt deel 2...

2 opmerkingen:

  1. dank je voor je reactie op mijn blog. Jij maakt ook erg leuke dingen. Ik kom binnenkort zeker nog eens terug.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O wow die kinderwagen! Instant verliefd!

    BeantwoordenVerwijderen