maandag 7 maart 2011

Wie o wie?

Een peuter van 13 maand 1 briefje laten trekken uit een hoop van 52, dat is niet zo vanzelfsprekend. Dus werden de briefjes verstopt in zijn duploblokken. Hij koos er de groene met appeltjes uit, en daarin zat het briefje van... animuz! Proficiat, stuur je me een mailtje met je adres?


Ik wil in deze post ook Sofilles & Marina bedanken, omdat ik van hen een award kreeg; respectievelijk de Liebster blog & Stylish Blogger. En oei, nu moet ik 7 dingen over mezelf vertellen... Hier gaan we:

1) Ik ben linkshandig, en kan bijgevolg heel makkelijk in spiegelschrift schrijven. Aja, want van rechts naar links schrijven is logischer voor een linksepoot.

2) Volgens "oudere" mensen heb ik een heel onorthodoxe manier van haken & breien, wat ik -weerom- te danken heb aan mijn links-zijn; ik vond het nogal moeilijk om alles in spiegelbeeld te doen, dus deed ik het gewoon op mijn eigen manier (want toen ik leerde haken & breien, ergens begin jaren '90, bestonden er nog geen YouTube-videos voor linkshandigen).

3) Ik heb een hekel aan telefoneren, en heb mijn GSM dan meestal ook niet bij (tot grote ergernis van velen).

4) Ik geef mensen heel graag complimentjes, en vind het opvallend dat weinig mensen daar goed mee overweg kunnen; de meeste mensen minimaliseren hun eigen prestaties nogal rap.

5) Ik ben dol op het maken van vol-au-vent.

6) Ik ben vaak héél verstrooid. Melk in de kast en beschuiten in de frigo? Al meerdere keren tegengekomen!

7) Ooit speelde ik 5 jaar gitaar. Maar ik deed dat niet graag: ik wou eigenlijk piano doen...

Ik word geïnspireerd door jullie allemaal, dus wie de award wil: pak hem!


2 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd aan de winnaar! En wat kreeg je heerlijk veel reacties, helemaal verdiend, net zoals je awards, het is ook wel leuk wat meer over je te weten ( ik heb het ook niet zo met telefoons en gsm ;o)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel erg bedankt Boomie!! Ik ben er super content mee!

    BeantwoordenVerwijderen