zaterdag 21 mei 2011

Kraamcadeautjes 2011: Felix en Janne

Tijd om nog eens aan mijn lijst te werken. Want van de 10 uitgekozen projecten, zijn er nog maar 2,5 effectief uitgevoerd, en we zijn al eind mei...

Het puntje "een kraamcadeautje voor elke geboorte in de vriendenkring" is natuurlijk een doorlopende opdracht: ondertussen zitten we al aan 9 geboortes! Werk aan de winkel dus.

Voor Felix maakte ik een waskussenovertrek, want dat komt altijd van pas.

Ik gebruikte blauwe badstof onderaan en een katoentje bovenaan. En een vogeltje fluit zijn naam (een naam die trouwens in mijn persoonlijke top 3 van jongensnamen stond!).

Zo'n waskussenovertrek is echt niet moeilijk te maken, eigenlijk is het hetzelfde principe als een hoeslaken, alleen heeft het andere afmetingen. Als er vraag naar is, wil ik dat gerust eens uitschrijven voor de geïnteresseerden.

Janne kreeg een smockrokje en een slabbetje, ook in de tinten van haar geboortekaartje.

5 opmerkingen:

 1. Hihihi die vogel-die-felix-zegt. Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap gedaan! Ik moet hier ook zeer dringend nog een kraamcadeautje maken, maar het komt er maar niet van. Misschien is zo'n kussenovertrek zo'n slecht idee nog niet... Dank je voor de inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Felix staat ook in mijn top-3 voor jongensnamen. Jammer dat ik zijn mama niet ben, zo'n lakentje zie ik anders wel zitten...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi en schattig, ongetwijfeld net zoals baby Felix! :-)

  BeantwoordenVerwijderen