zaterdag 30 juni 2012

Preventieve maatregelen


Het weer, dat hebben we alvast mee op deze eerste dag van de grote schoolvakantie! Hoewel we nog niet zoveel écht zonnebrillenweer gehad hebben dit jaar, ben ik er toch al in geslaagd 1 zonnebril kwijt te spelen en 1 kapot te trappen. Goed bezig.


Voor de aankoop van exemplaar 3 moesten dus eerst preventieve maatregelen getroffen worden, onder de vorm een zonnebrilzakje. Ik maakte een exemplaar voor mezelf in één van mijn favoriete stofjes (tufted tweets van Robert Kaufmann) volgens deze tutorial. Ik viste ook nog enkele andere restjes uit mijn lapjesmand, en maakte ook voor de man en de zoon een zakje.

Hopelijk bieden de zonnebrilzakjes genoeg bescherming tegen mijn onhandigheid. Wie doet een gok naar de levensduur van zonnebril 3?


8 opmerkingen:

 1. mooi! Die van bij ons gaan ook altijd verloren (vooral die van de kinderen)...leuk idee dus :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk en praktisch!
  Ik ben nog op zoek naar volgers voor mijn blog, kom gerust eens langs op: http://mississippi0.blogspot.be/ en misschien tot dan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Via de lijst van Miss Creatuurtje ben ik allemaal leuke blogs aan het ontdekken. Zo ook die van jou. Enig. Complimenten. Groet, Wieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk geworden! Ik zet hem in op 5 weken... nou maar hopen dat ik er flink naast zit en dat je hem van de winter ergens pas kwijt raakt omdat hij onder in een laatje geraakt...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. schoontjes, dat zou ik ook nog moeten maken zie. Zonnebrillen heb ik al massa's - genoeg zakjes en zon voorlopig nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een late reaction, gewoon om to melden dat jouw mooie zakjes mij hebben geïnspireerd om mijn eigen versies te maken, en ik ben heel blij ermee! Dank je wel! Als je een kijkje wilt neemen: http://jo-sews-etc.blogspot.be/2012/08/pouches-for-my-shades.html

  Ook mijn eerste comment op jouw blog maar ik volg al een tijdje. Allemaal zeer tof!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oops - mijn spellcheck heeft blijkbaar de helft in het engels veranderd...

   Verwijderen