donderdag 14 juli 2011

Kraamcadeautjes 2011: special edition

Een special edition in de reeks kraamcadeautjes, want gisteren werd ons neefje Jules geboren!

En neefjes, die verdienen meer dan 1 cadeautje! Omdat ik vermoed dat mijn schoonbroer en -zus niet zo'n fan zijn van zelfgemaakte kleding, speelde ik op veilig: ik maakte een waskussenovertrek (komt altijd van pas), een toiletzakje en 3 slabbetjes (komen zeker van pas). In het rood, want dat is het lievelingskleur van mijn schoonzus.

jules

De slabbetjes zijn omkeerbaar; met aan de ene kant telkens een katoentje, en aan de andere kant badstof of tafelzeil.

slabbetjes

Nu is onze Wout niet langer de jongste in de familie; ik zal stilaan maar eens moeten beseffen dat hij -nu bijna 18 maand- geen baby meer is...

7 opmerkingen:

 1. Vrolijk! En een leuke waskussenovertrek is iets waar ik nooit geld aan wil geven, maar wat eigenlijk zò vrolijk staat op dat kussen en meteen de kamer opfleurt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amai! Heel mooi allemaal :)
  Enne, van waar komt het bollenstofje? Ik heb ook een zwangere in de omgeving die nogal weg is van rood (haar man "klaagt" er zelfs over dat ze niets anders wil voor de baby)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ JJ: ik kocht die op het lataste stoffenspektakel in Kortrijk; 't was het laatste van de rol... Als je 't echt wil; ik heb nog een metertje over dat ik wel wil ruilen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier in Aachen is er ook een winkeltje met van die zelfgemaakte slabbetjes, ze kosten €19 euro! Je kan dus nog rijk worden ;-)...

  BeantwoordenVerwijderen