zaterdag 23 juli 2011

Een opwarmertje

Nog een weekje werken, en dan heb ik 10 dagen verlof! Hopelijk zijn de weergoden ons begin augustus beter gezind dan afgelopen week... We gaan op reis in eigen land, en als voorbereiding op de uitstapjes naar de zee of het zwembad, maakte ik de 90-minutenstrandtas van Eloleo.

zwemzak voorkant

't Is al een kleine opwarmer voor de Recykleren-14-daagse in september, want ik gebruikte een oud dekbedovertrek. Ik kreeg die 12 jaar geleden, toen ik een gele tienerkamer had (very 90's). Hij werd intensief gebruikt, waardoor de ondernaad onlangs wat begon door te scheuren, en daarom kreeg hij dit tweede leven.

zwemzak zijkant

De tas doet mij denken aan die magische tas van Mary Poppins, want er kan precies oneindig veel in. Héél handig!

Deze week kreeg ik ook het bericht van Zeeman dat ze mijn muts, deze keer aan de juiste kant gefotografeerd, terug online hebben gezet. Blij dat dat werd rechtgezet!

eerherstel

5 opmerkingen:

 1. Lijkt me inderdaad wel handig om veel in mee te zeulen en met kleine kids is dat altijd welkom ;0)
  Een fijn verlof en de zon die maak je tot slot lekker zelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waar een oude dekbedovertrek al niet goed voor is. Heel handig volgens mij. Geniet van je verlof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoop ook op zon want binnen een weekje gaan wij ook richting zee. En die tas, ik hem ook gemaakt, en hij is inderdaad oneindig groot. Heel praktisch, hij is al veel gebruikt hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk die tas! Zo eentje miste ik op het strand in de vakantie, dus volgend jaar ga ik er zeker een maken. Ontzettend leuk trouwens je muts!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heeft ze dienst gedaan aan 't zeetje

  BeantwoordenVerwijderen