woensdag 19 november 2014

An recykleert!Vandaag is onze gast paspelpoes An. An is één van mijn inspiratiebronnen als het op jongenskledij aankomt. An naait al ongeveer 8 jaar, maar noemt zichzelf geen recykleerder in hart en nieren, hoewel ze wel fan is van tweedehandsspullen. Toch is het niet de eerste keer dat ze recykleert, kijk maar naar haar bijdrage van vorig jaar.

An vindt het leuk dat ze bij het recykleren meer uitgedaagd wordt om creatief te zijn. Het resultaat is vaak een aangename verrassing, omdat het project nog verandert terwijl ze eraan bezig is.

An merkte ook op dat je het recykleren wat bewust moet aanwakkeren. Door na te denken over een project, krijg je vaak een hele hoop ideeën. En dat is meteen wat we willen bereiken met deze 14-daagse: mensen op ideeën brengen en aan het recykleren zetten!

Voor dit recykleerproject vertrok An van enkele kapotte broeken en een fleurig retro-gordijn…


… en eindigde met een Kubbtas. Benieuwd naar de volledige transformatie? Klik dan hier!


Bedankt voor je deelname An!

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk initiatief zeg, die recycleer 14-daagse! Recycleren daagt inderdaad uit om creatiever te zijn, lekker puzzelen en uitvinden hoe je het beste op kunt lossen; Ik hou er van! Ik kom de komende twee weken zeker nog terug!

    BeantwoordenVerwijderen