vrijdag 16 september 2011

Eloleo recykleert!

En waar heeft elke vrouw een zwak voor? Accessoires! Wie accessoires zegt, zegt ook tassen. En wie maakt de schoonste tassen van het land? Eloleo! Naast prachtige tassen stikt ze ook kleding, en ontwerpt & naait ze speelgoed voor haar zoon. Geregeld gooit ze haar zelfverzonnen handleidingen op het net, en daarnaast maakt ze superhandige lijstjes met (gratis) patronen. Daarenboven is ze één van de drijvende krachten achter Van Katoen en Het Leuvens Stiksel. Ik verdenk haar van het gijzelen van een leger kaboutertjes, want hoe 1 vrouw zoveel succesvol weet te combineren, dat blijft een raadsel voor mij.

Recykleren is niet nieuw voor Eloleo. Zij zette in 2010 onder andere het Kringloopproject op, waarbij ze mensen motiveerde om een stoffen boodschappentas te maken én te gebruiken ipv die plastieken gevalletjes.

Ze vindt het een uitdaging om van iets iets anders te maken. Wanneer je recykleert, gebruik je geen blanco stuk stof, maar zijn er grenzen waarbinnen je moet werken. Bovendien zit er een ziel in dingen die al een leven gehad hebben.

Wie haar blog volgt, kon al eerder de grondstoffen van haar recykleer-project ontdekken. Een mannenvest & een hemd...


... werden met veel zin voor details...

... omgetoverd tot een tas!

En die tas, die is misschien voor jou! Klik snel hier voor het volledige verhaal & om kans te maken op deze prachtige tas!

Eloleo, superhard bedankt voor je mooie project & je vrijgevigheid!

4 opmerkingen:

 1. Ik deel haar mening, heerlijke uitdaging en voor jou heerlijk project!
  Het is genieten!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alleen al het volgen en bewonderen van de creaties is verslavend.

  Keep up the good work.

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen