dinsdag 13 september 2011

Mamasha recykleert!

Onze eerste gast is Sharon, aka Mamasha. Toen ik hier naar enthousiastelingen begon te vissen, was zij de eerste die gretig toehapte. Ze verwerkte in no time het Ik Recykleer-logo tot een button. Naast moeder van twee überschattige kereltjes, is Sharon ook een perfectionistisch naaiwonder en één van de drijvende krachten achter de Ijverige Wijven en Van Katoen. Een drukbezette dame dus!

Haar motivatie om te recykleren? Sharon is een grote fan van kringloopmateriaal, omdat ze vindt dat dergelijk materiaal meer "ziel" heeft dan nieuw materiaal. Net zoals een oud huis dat je verbouwt, hebben oude kleren ook al een leven achter de rug. Wie droeg die kleren? Waar gingen die kleren naartoe? Wat beleefde de vorige eigenaar? Spijtig dat dit op geen enkel kringloopetiketje staat...

Sharon verwerkte een jas uit de kringwinkel...

... tot dit prachtige broekje.


Benieuwd naar het volledige verhaal? Klik dan vlug hier!

Sharon, nog eens heel hard bedankt voor je bijdrage!

7 opmerkingen:

 1. LOL, het verhaal over 'waarom de teaserfoto zo'n ander kleur vest heeft dan de broek'! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dit is een geweldig eerste project! ik ben benieuwd naar de volgende projecten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi, wat een grappig broekje. En zo leuk, die zakken van het jasje nu op de knieën. Heel goed bedacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk, heerlijk, spijtig dat mijn jongens al rond de meter tachtig draaien, en zo een kort broekske is het ook niet voor gasten van 20 en 13. Ik heb ook zo een aantal vesten voor 2 euro die de jongens gewoon dragen en als ze ze beu zijn kan ik er nog een laptoptas van maken :0)
  Ik kijk al uit naar volgende projecten!

  BeantwoordenVerwijderen